Image background
Loading...

Ajankohtaista

 • Olemme normaalisti avoinna 29.4. alkaen!
  Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen:
  (Perustunneilla on käynyt 0-6 asiakasta /pidetty tunti keväästä 2020 alkaen.)
  Huomioidaan toiset salilla, muistetaan pestä kädet ennen ja jälkeen treenin, pitää turvaväli sekä pyyhkiä laite/ välineet käytön jäljiltä.
  Tehdään kaikki osamme, jotta voimme pysyä auki jatkossakin oli poikkeusaikoja tai ei
  Keväisin terveisin,
  Mira Saari

 

 • Noudatamme viranomaisten määräyksiä, mutta samalla joudumme venymään äärimmilleen saadaksemme pidettyä salin auki. Mikäli toimenpiteet kiristyvät entisestään ja joudumme toistaiseksi pitämään salin kokonaan kiinni – asiakkaiden tuki on kaikki kaikessa. Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaamme antaa tukensa, mikäli meistä riippumattomista syistä emme voi harjoittaa toimintaamme pandemian ehkäisykeinojen vuoksi.
 • Tartuntalain muutoksilla annetaan kunnille ja aluehallintovirastoille toimivaltuuksia valvoa ja tarvittaessa rajoittaa myös yksityisen elinkeinonharjoittajan toimintaa, mikäli se olisi välttämätöntä epidemian ehkäisemiseksi. Huolehdimme toimenpiteistä kuntosalilla, joilla eduskunta vastauksessaan 58 c § edellyttää.Yrityksemme tiloissa asioidessa alla mainitut yleiset hygieniatoimenpiteet ovat velvoittavia kaikissa asiakastiloissa kaikille tiloissamme asioiville: käsidesin käyttö, välineiden putsaus käytön jälkeen, huolellinen käsienpesu saippualla pesupisteillä, turvaväli jumpissa min. 2m sekä täysin terveenä salille. Olemme saaneet mukavasti positiivista palautetta tammikuussa 2021 terveysviranomaiselta toimintamalleistamme. Jatketaan samaan malliin ja tehdään yhdessä mahdolliseksi pitää tilamme auki!
 • Asiakkailla on tiloissamme mahdollisuus kunnolliseen käsienpesuun lämpimällä vedellä ja saippualla.
 • Käsienpesumahdollisuuden lisäksi asiakkaiden käytettävissä on käsidesiä kuntosalin tiloissa.
 • Kuntosalilaitteet ja välineet asiakas puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen tiloissa helposti saatavilla olevalla desinfiointisuihkeella ja paperilla.
 • Henkilökunta desinfioi siivoussuunnitelman mukaisesti kuntosalitilan ja käytettävissä olevia välineitä 5 päivänä viikossa perusteellisemmin sekä huolehtii toimintatapojen muistuttamisesta myös asiakkaillemme.