Image background
Loading...

Ajankohtaista

 • Arvoisat asiakkaamme,
  Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) laajentaa määräystä tilojen rajoittamisesta koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelle 8.-14.4.2021 väliselle ajalle. Kuntosalimme saa olla auki erikoisjärjestelyin myös vallitsevassa tilanteessa, mutta tarvitsemme sinulta, asiakkaamme, nyt huolellisuutta sekä ymmärrystä.
  Liikkumisesi mahdollistaminen salilla jatkossakin on tärkeää, jonka vuoksi olemme tehneet valvontatoimenpiteitä, jotta voisimme tarjota palvelumme sinulle laajalla aikavälillä turvallisesti myös poikkeusolojen aikana!
  Jotta saamme olla avoinna, tulee meidän tehdä seuraavat järjestelyt:
  Aluehallintovirasto (AVI) on linjannut, että kuntosalilla eri osioissa saa olla maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan ja meidän tulee huolehtia sekä valvoa, että yli 10 ihmisen tilanteita ei saa tulla samaan tilaan.
  Olemme käyneet tarkasti läpi 05-22 väliltä, miten paljon salilla on ollut väkeä. Koko pandemian ajan meillä on voinut treenata rauhassa usein jopa tyhjässä salissa tai keskimäärin 1-4 asiakasta treeniseurana. Tämän vuoksi pystymme toimimaan laajalla aukioloajalla poikkeusaikanakin.
  Salimme on avoinna valvotusti vihreällä merkittyinä aikoina sekä etävalvonnassa sinisinä aikoina. Harmaina aikoina ovesta ei pääse sisään, mutta salilta pääsee ulos. Suljemme tilan koko viikon viimeistään klo 21.
  Sulkuja on myös keskellä päivää, joten huomioithan nämä katsoessasi treeniaikasi.
  Teemme etävalvonnan aikana leppoisia täsmäiskuja ja toivotamme mukavia treenihetkiä samalla, kun koneen ääressä hörpimme aamukaffea.
  Etävalvonta-aikoina meillä on käynyt kuluneen vuoden aikana väkeä 0-4 asiakasta aamutuntia kohden.
  Kortteja voi ladata poikkeusoloissakin normaaleina asiakaspalveluidemme aikana
  Ma klo 17-19
  Ti klo 16-18
  To klo 16-18
  Pe klo 16-17
  Su klo 11-12
  sekä kauttani, kun olen valvontavuorossa vastaanottoaikojen ulkopuolella.
  Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen:
  (Perunneilla on käynyt 0-6 asiakasta /pidetty tunti keväästä 2020 alkaen.)
  Tiloissamme on vahva maskisuositus poikkeusolojen aikana.
  Huomioidaan toiset salilla, muistetaan pestä kädet ennen ja jälkeen treenin, pitää turvaväli sekä pyyhkiä laite/ välineet käytön jäljiltä.
  Tehdään kaikki osamme, jotta voimme pysyä auki jatkossakin oli poikkeusaikoja tai ei
  Keväisin terveisin,
  Mira Saari

 

 • Noudatamme viranomaisten määräyksiä, mutta samalla joudumme venymään äärimmilleen saadaksemme pidettyä salin auki. Mikäli toimenpiteet kiristyvät entisestään ja joudumme toistaiseksi pitämään salin kokonaan kiinni – asiakkaiden tuki on kaikki kaikessa. Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaamme antaa tukensa, mikäli meistä riippumattomista syistä emme voi harjoittaa toimintaamme pandemian ehkäisykeinojen vuoksi.
 • Tartuntalain muutoksilla annetaan kunnille ja aluehallintovirastoille toimivaltuuksia valvoa ja tarvittaessa rajoittaa myös yksityisen elinkeinonharjoittajan toimintaa, mikäli se olisi välttämätöntä epidemian ehkäisemiseksi. Huolehdimme toimenpiteistä kuntosalilla, joilla eduskunta vastauksessaan 58 c § edellyttää.Yrityksemme tiloissa asioidessa alla mainitut yleiset hygieniatoimenpiteet ovat velvoittavia kaikissa asiakastiloissa kaikille tiloissamme asioiville: käsidesin käyttö, välineiden putsaus käytön jälkeen, huolellinen käsienpesu saippualla pesupisteillä, turvaväli jumpissa min. 2m sekä täysin terveenä salille. Olemme saaneet mukavasti positiivista palautetta tammikuussa 2021 terveysviranomaiselta toimintamalleistamme. Jatketaan samaan malliin ja tehdään yhdessä mahdolliseksi pitää tilamme auki!
 • Asiakkailla on tiloissamme mahdollisuus kunnolliseen käsienpesuun lämpimällä vedellä ja saippualla.
 • Käsienpesumahdollisuuden lisäksi asiakkaiden käytettävissä on käsidesiä kuntosalin tiloissa.
 • Kuntosalilaitteet ja välineet asiakas puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen tiloissa helposti saatavilla olevalla desinfiointisuihkeella ja paperilla.
 • Henkilökunta desinfioi siivoussuunnitelman mukaisesti kuntosalitilan ja käytettävissä olevia välineitä 5 päivänä viikossa perusteellisemmin sekä huolehtii toimintatapojen muistuttamisesta myös asiakkaillemme.
 • Suosittelemme käyttämään eduskunnan antamien ohjeiden mukaisesti maskia pukuhuonetiloissa sekä kuntosalin puolella