Asiakassopimusehdot

1. Kuukausi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia
Sarja- ja kuukausituotteet ladataan asiakaskortille. Asiakaskortti maksaa kulloisenkin sopimuskauden voimassaolevan hinnoittelun mukaisesti, ja siihen ladataan kaikki ostetut kuukausi- ja sarjatuotteet. Kortilla pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan palvelun pariin ilman erillistä asiointia asiakaspalvelussa. Lisäksi voit ostaa verkkokaupasta tiettyjä tuotteita suoraan kortillesi. Asiakaskorttimaksua ei palauteta.

Kortin väärinkäytöstä seuraa sakko 50€ tai kortin sulkeminen.

2. Voimassaoloaika
Kukin tuote on voimassa yhden vuoden (365 pv) ostopäivästä ja se on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloajan sisällä, mukaan lukien mahdolliset tauottamiset (kausikortit). Kausituotteet ovat voimassa seuraavasti: 1 kk =30 päivää, 3 kk = 90 päivää, 6 kk = 180 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen kuitenkin enintään yhden vuoden (365pv) ostopäivästä. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

3. Palveluiden käyttö
Kortille ostettua palvelua voi käyttää Mir4Fit Oy:n (Fitnesse – Gym Klaukkala) toimipisteessä.

5. Maksaminen
Tuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Nets Oy:n luottokorteilla, Nets Oy:n Virike kortilla, Sporttipassilla, Ticket Mind & Body -kortilla tai liikuntaseteleillä: Smartum Oy:n Liikunta- sekä Kulttuuriseteleillä tai Saldokortilla, Nets Oy:n Virike-setelillä, sekä Tyky-Kuntosetelillä.

 

Maksaminen verkkokaupassa (Bambora PayForm)

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

 

Maksutavat

payform_columnPayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

 

6. Pyhät ja kesäaika
Emme hyvitä niitä kalenteripyhiä, jolloin hallimme ovat suljettuina. Hyvitämme mahdolliset huoltoseisokit 1 kk:n, 3 kk:n ja 6 kk:n tuotteeseen, jos tuote on ollut käyttämättä seisokin ajan.

8. Kortin katoaminen
Jos asiakaskortti häviää, ilmoita siitä meille välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää tuotteet uudelle kortille. Uusi kortti maksaa 5,00€.

9. Lahjakortti
Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 6-12 kk.

10. Tarjoukset
Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita, ei alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja tuotteita, jos ei toisin mainita. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

11. Sairastapaukset ja tuotemuutokset
Sairastapauksissa kortin voimassaoloaikaa voidaan siirtää sairaustodistuksessa määritetylle ajalle, kun sairausloma on vähintään 14 vuorokautta. Tuotteiden muutokset tai vaihdokset käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahanpalautuksia ei tehdä. Asiakaskorttimaksua ei palauteta.

12. Ikärajat eri palveluihin
Kuntosalille ikäraja on 13 vuotta yleisen turvallisuuden takaamiseksi. Pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla heidän oman ja muiden asiakkaiden turvallisuuden vuoksi.

13. Korona

Korttia ei voi laittaa tauolle koronan vuoksi. Poikkeuksena korkean luokan riskiryhmät (seniorit yli 70v/ vakava sairaus).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.